O portalu

Svim učenicima od 7 do 77 godina želimo toplu dobrodošlicu na portal posvećen znanju. Na ovim stranicama donosićemo vam ranorazne tekstove iz raznih oblasti života, nauke i društva.

Učionica je posvećena svima i učenicima i nastavnicima kao i svima onima koji bi da prošire svoje vidike i nauče nešto novo. Stoga nije bitno da li ste ovdje da bi proširili svoj spektar znanja, da bi usvojili ili otkrili nešto novo, mi ćemo se potruditi da za svakog od vas bude ponešto zanimljivo nešto što vi ne biste propustili.

Znanje ćemo klasifikovati u sistem i rasporediti po kategorijama a u zaglavlju sajta imate opciju search za lakše snalaženje.

U sklopu ovog sajta integrisaćemo i društvenu mrežu za učenike sa svih prostora koji ne podležu jezičkoj barijeri, tj koji nemaju problem sa razumijevanjem jezika na kojem su pisani tekstovi. Na mreži i integraciji mreže unutar sajta radi naš tim. Trenutno smo u beta fazi i kada projekat bude okončan i vi ćete dobiti priliku da se priključite mreži.

Na portalu naći ćete raznorazne tekstove neki od njih biće informativnog karaktera i pratiće neka najnovija dešavanja iz oblasti nastave. Neki od tekstova pratiće zanimljivosti iz oblasti nauka, a neki od njih biće magazinskog karaktera, tekstovi koji nas nečemu uče ali su ujedno i zabavnog karaktera.

Na portalu radi tim ljudi. Neki od naših saradnika već duži niz godina su u učionici i imaju bogato iskustvo u nastavi. Svoje iskustvo dijeliće sa vama ljudi koji rade u srednjoj i osnovnoj školi, te i nekoliko onih koji imaju iskustva i u visokom obrazovanju.

Da bi ovaj portal učinili što kvalitetnijim pozivamo i sve vas da se pridružite kako svojim komentarima, idejama, tako i učešćem. Ukoliko imate neku ideju, zamisao slobodno nam pošaljite preko kontakt forme na sajtu. Svako iskustvo je naravno dobrodošlo.

Dakle, učionica, mjesto za sve, mjesto za znanje, mjesto gdje sve drugo prestaje. Dođite, uđite i ostanite sa nama.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *