Zabava u Vrnjačkoj Banji

bazKao poznato banjsko lečilište, Vrnjačka Banja nije samo to, ona nudi i mnogo drugih sadržaja. Prepoznatljiv za ovo mesto je i olimpijski bazen koji možete da koristite ukoliko se odlučite za privatni smeštaj, a koji datira još iz 1960. godine.

Kao poznato banjsko lečilište, Vrnjačka Banja nije samo to, ona nudi i mnogo drugih sadržaja. Prepoznatljiv za ovo mesto je i olimpijski bazen koji možete da koristite ukoliko se odlučite za privatni smeštaj u Vrnjačkoj Banji, a koji datira još iz 1960. godine.

Ovaj bazen smešten je u blizini izvora termomineralne vode pod nazivom „Snežnik“, a predstavlja centar dnevnih dešavanja. Sastoji iz dva bazena, olimpijskog za odrasle, i manjeg koji je namenjen deci. Bazeni raspolažu sa svlačionicom, raznim objektima namenjenim osveženju posetilaca, a postoji i ambulanta, tim spasioca, i sl.

Ovo svakako nije jedini bazen, ali je vredan spomena, jer ovo mesto zbog svojih prirodnih resursa obiluje bazenima, wellness i spa centrima, i sl.

Ovaj sadržaj upotpunjuje i sportsko-rekreativni prostor namenjen za sve vidove fizičke relaksacije. Posebnu draž najstarijoj banji daje i čuveni „Vrnjački karneval“ koji iz godine u godinu privlači sve veći broj posetilaca.

karn

 

 

karn1

Vrnjačka Banja tokom letnjih meseci isto tako ugosti veliki broj poznatih muzičara za sve one koji žele da se zabave.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *